Szobonya Mónika - Pszichológus csoportos tréningek Pesterzsébeten.

Bejelentkezés: 06 70 450 7737

Csoportos tréningekről Fotóalbum
Szobonya Mónika pszichológus portréja

A Lélek-Egyensúly Stúdió energia a léleknek

A Lélek-Egyensúly Stúdióban meleg, kellemes hangulatú, megnyugtató, baráti és elfogadó környezetben gyógyulunk, változunk jó irányba, egy - nagy kórházi-klinikai tapasztalattal rendelkező- pszichológus segítségével.
Én egy könnyed, megértő, empatikus segítő vagyok, érdemes hozzám fordulni minden lelki gonddal, életvezetési probélmával, elakadással, házassági krízisszituációkkal. (Akkor is, ha már kórházi vagy szakrendelői segítséget megpróbált igénybe venni, de nem segített.) Segítek megoldani a problémáját, ha hozzám fordul és együtt működik velem.

Hajlamosak vagyunk szeretetből elfedni, elkendőzni és elnyomni magunkban a mindennapi sérelmeinket, de sajnos, ha túl sok lepel van akkor gyakran már azoktól nem látunk vissza a problémáink gyökereihez, a mögöttes problémákhoz. Gyakran a pároknál már egy egyszerű szemléletváltás is elég, hogy kitisztuljon a kép. Első számú feladat a valós probléma forrásainak megfogalmazása.
Szeretné, ha jobban működne a párkapcsolata?
Jöjjön el hozzám egy beszélgetésre!

Párkapcsolati tanácsadás

Mitől jó a kapcsolatunk?

Segítségnyújtás párkapcsolati krízis esetén Pszichológus a 20. kerületben

"Nem attól lesz boldog egy párkapcsolat, ha egyáltalán nincsenek a két ember között összeütközések. Sokkal inkább arról van szó, hogy a boldog párkapcsolatokban másképp kezelik a konfliktusokat – és ezt meg lehet tanulni." - Szondy Máté
A legfontosabb azoknak a negatív mintázatoknak a beazonosítása, felfedése, melyek alááshatják a párkapcsolatunk jó alapjait. Fel kell ismernünk és meg kell különböztetnünk, hogy mi az ami valódi ok, és mi az ami már valaminek az okozata a kapcsolatukban! Meg kell tanulni együtt hatékonyan kezelni a hétköznapi feszültségeket, amik megzavarják a valódi kapcsolódást. Egymás hibáztatása és a hatalmi harcok helyett, tényleg meg kell tanulni a konfliktusok hatékony kezelését. Ebben tudok segíteni.

Párkapcsolati krízis

A kapcsolatunk megmentése

Mandala

A párkapcsolattal összefüggő problémáról kevesen tudnak higgadtan és racionálisan beszélni, pedig sokszor ez lenne a megoldás a helyzetek tisztázására. Sajnos sok párnál rendszeresen előfordul, hogy a gondok tisztázása helyett inkább dühbe gurulnak, ami nem enged utat az ésszerű érvelésnek. Sok válásra is talán túl korán kerül sor. Az esetek többségében a felek még nem merítették ki a kapcsolatban rejlő összes lehetőséget.

Megpróbáljuk egy teljesen új nézőpontból megfigyelni a kapcsolatunkat. Ne várjuk meg az utolsó pillanatot, amikor már lehet, hogy késő!
Ha szükséged van segítségre hívj:
Mónika - 06 70 450 7737

Család- és párkapcsolati beszélgetések

Szeretné, ha jobban működne?

Gyakori eset, amikor egy-egy veszekedés során a párok „ugyanazokat a köröket futják” és nem jutnak dűlőre, az adott kérdést, megoldandó problémát illetően. Ha mindkét fél úgy érzi, egy helyben toporognak, a veszekedések állandósulnak, és ilyenkor gyakran előkerülnek az akár évek óta felhalmozódott, de ki nem mondott, feldogozatlan sérelmek. Az ilyen veszekedések miatt a pár tagjai csak egyre távolabb kerülnek az aktuális probléma megoldásától és ezzel párhuzamosan egymástól is, pedig valójában mindketten vágynának a másik fél megértésre és szeretetére.
Milyen élethelyzetekben tudok segíteni a család- és párterápiás fókusszal?

 • beszélgetéseitek rendszerint egymás hibáztatásával, veszekedéssel, a múltbéli események felemlegetésével végződnek
 • nem tudják, hogy hozzák helyre, vagy hogy helyre hozzák-e egyáltalán a kapcsolatot
 • nem tudják hol a probléma, de sok a súrlódás, állandósultak a veszekedések, sok a felhalmozódott sérelem
 • úgy érzed, eltávolodtatok egymástól és elveszett az intimitás a kapcsolatotokból
 • nehezen megy a kommunikáció kettőtök között
 • nehezen megy a kommunikáció a család többi tagjával
 • egyre kevesebb időt töltötök együtt
 • hűtlenség a párkapcsolatotokban
 • felmerült a válás szakítás lehetősége
 • gyermeknevelési elképzeléseik nem egyeznek
 • túlságosan beleszól a család/ a párkapcsolatotokba, anyós problémák
 • egzisztenciális problémák rávetülnek a kapcsolatotokra

Család- és párkapcsolati segítségnyújtás Pesterzsébeten

Ha a kapcsolata megrekedt, újra és újra visszatérő konfliktusokkal terhelt, tanácstalanok és kétségbe vannak esve, nem tudják hogyan jöjjenek ki a rossz periódusból, akkor ajánlom hogy jöjjenek el hozzám a Lélek-Egyensúly Stúdióba!

 • Párterápiás beszélgetések, konzultációk: (60p) 20.000 Ft.
 • Családdal folytatott beszélgetések: (60p) 20.000 Ft.

Minden helyzetből igyekszem a legjobbat kihozni.

Csoportos tréning

A csoportos tréninget ajánlom,

ha az alábbiak közül bármelyiket tapasztalod:

 • gyakran szorongsz, és szinte képtelen vagy egyedül jól érezni magad,
 • gyakran érzed úgy, hogy ráderőszakolják amit nem akarsz,
 • kevés az önbizalmad,
 • sehol nem találod igazán a helyed,
 • nehezen tudsz kiállni önmagadért,
 • sokszor vagy csüggedt, elhagyatott, és úgy érzed, senki sem ért meg,
 • úgy érzed, hogy korlátod önmagad a saját félelmeid miatt,
 • gyakran lefagysz, amikor problémával szembesülsz, vagy nehezen éled meg a változásokat az életedben,
 • nem vagy nyitott az emberek felé,
 • párkapcsolati nehézségekkel küzdesz,
 • családoddal a kapcsolatod valami miatt egyre rosszabbá válik.(akár a szüleid, testvéreid vagy gyermeked, gyermekeidről is legyen szó)

Csoportos foglalkozás

Önismeret

Önsegítő csoportok Pesterzsébeten

Csoportos meditáció

 • Autogén tréning a 20.kerületben
 • Mentálhigéniás foglalkozás Pesterzsébeten
 • Önismereti csoportos életvezetési konzultációk a XX. kerületben Pesterzsébeten

Szeretettel várom a Lélek - Egyensúly Stúdióban

Szobonya Mónika portréfotó

Ha segítségre van szüksége, vegye fel velem a kapcsolatot! Minden kérdésére szívesen válaszolok.
Szobonya Mónika - pszichológus

Telefon: 06 70 450 7737

Email: szobm888@gmail.com

Szobonya Mónika név-logója
Elérhetőségeim

Csoportos tréningek

Nem vagy egyedül a problémáddal! Használd ki a csoportos tréningeink előnyeit! Ismerj meg embereket, akik hasonló cipőben járnak mint te és sajátiítsd el a tudásukat, hogy hogyan küzdenek meg a lelki gondjaikkal minden nap. A Lélek-egyensúly Stúdió csoportos tréningeket ajánl, ami segít abban, hogy a belső utunkat megtaláljuk. Ebben segítünk. Miért mennek önismereti csoportba az emberek? Azért, mertolyan igények fogalmazódnak meg a személyekben mint például önismeret fejlesztése, belső harmónia megteremtése, személyek közötti kapcsolatok javítása. Az önismereti csoport célja a közérzet javítás, vezetői ismeretszerzés, kommunikáció fejlesztése, feszültségoldás, kreativitás fejlesztése, én-analízis, ügyfelekkel való bánásmód, tárgyalási készségek fejlesztése. Ki választhatja az önismereti csoport tréninget?

Aki meg akarja ismerni önmagát. A keresés-kutatás tárgya nemcsak a körülöttünk lévő világ, hanem önmagunk, saját lényünk is. Hányan szenvedünk szeretethiányban a magányosság, túl kevés emberi kapcsolat miatt? Mit csinálunk rosszul? Mi az a bennünk rejlő ok, amely a lelki szenvedéseinkhez, a kudarchoz vezet? Minden vezető, aki irányítja a hozzá beosztott embereket, dolgozókat a személyiségével is dolgozik. Beszélhetünk társas szerepeinkről - szülő, gyermek, testvér, házastárs, szerető, rokon, barát, szomszéd, munkatárs - ezekben saját magunkat, mint eszközt használjuk. Ha bármelyik szerepében hiányosságot érez, személyiségfejlesztő önismereti csoport tréning során segítséget kap és ott tovább fejlődhet. A személyiségfejlesztő csoporttréningek célja, hogy a lehetséges legjobbat tudja kihozni Önmagából. Mindenütt, ahol emberekkel találkozik, a személyiségét eszközként kell használnia. Tanulja meg alaposan a saját személyiségének eszköztárát! Belőlem csak egy van!

Tarts velünk a Facebookon vagy az Instagramon